2760 Nagykáta, Vadász u. 1/a.
36 29 441 232

Szemüvegkeretek

Szemüvegkeretek

Üzletünkben rendkívül széles szemüvegkeret választékot biztosítunk vevőink számára. Megtalálhatók a klasszikus letisztult formák, valamint az egyedi különlegességek is, melyek megbízhatóságot és komfortot biztosítanak.

Minden márkáról pár mondatot kellene írni.

BMW keretek

BMW keretek

Akár a tárgyalóteremben vagy akár az autópályán való maximális sebességgel történő vezetéskor a BMW szemüvegek elegánsak és egyszerű megjelenést biztosítanak az igényes ügyfelek számára, akik az extra magas minőséget igényelik.

A BMW M által képviselt erőteljes jellemzők könnyen felismerhetők a BMW M szériás szemüvegkereteken. Erős színek, tartós anyagok és szemet gyönyörködtető vonalak vonzzák a motorsport rajongókat és valamint azok számára készült, akik valóban értékelik a dinamikus designt.

FILA keretek

FILA keretek

1911 óta a FILA az elegancia és az olasz sportstílus ikonja . A Fila logó rövid idő alatt a kimagasló minőség jelképévé vált. A cég életében a tenisz töltött és tölt be kiemelkedő szerepet. A márka jelen van az optikai piacon is kiváló minőségű, trendi szemüvegkereteivel és napszemüvegeivel. A FILA szemüvegek döntően a kényelmet és a funkcionalitást választják, és a divatosabb modellek mellett az "aktív" sportmodelleket kínálják, amelyek összhangban vannak a márka céljának fiatalos és sportos stílusával.

Jaguar keretek

Jaguar keretek

A Jaguar több, mint egy tökéletes gép; épp annyira eleven, mint az, aki vezeti az autót.

„Mi mindig is hittük: tervezni és megépíteni egy autót szinte olyan, mint alkotni valami élőt.”

A Jaguar 1922 óta gyárt és tervez luxusautókat igényes vásárlóiknak. Jaguar a kecsességet, a pontosságot, az erőt és a dinamikát tükrözi; mindazt, amit a nagymacska képvisel. A Jaguar az egyik legnagyobb német szemüveggyártó céggel karöltve tervezi és gyártja szemüvegkereteit. A Menrad szakembereire is ugyanolyan szigorú szabályok vonatkoznak, mint a Jaguár formatervezőire és mérnökeire: követniük kell a luxusautók vonalvezetését, nem beszélve a magas komfortról és a kiváló minőségről; megalkotva így a sportos elegancia és a kifinomult német kézműves ipar tökéletes kombinációját.

Hugo Boss keretek

Hugo Boss keretek

A BOSS szemüvegek az elegáns esztétika és az innovatív design legkiválóbb kifejeződése: a csúcstechnológiájú anyagok új kombinációi és a kiváló minőségi részletek kiemelik az egyes kollekciók kifinomult jellegét. A férfi választék elegánsan ötvözi a minőséget a funkcionalitással, biztosítva a kényelmes illeszkedést. A női választék finom női formákat és kifinomult színeket mutat be, ami tükrözi az érintetlen eleganciát.

Tommy Hilfiger keretek

Tommy Hilfiger keretek

A Tommy Hilfiger a világ egyik vezető formatervezői márkája, amely a klasszikus amerikai „cool” stílust képviseli.

Az 1985-ben alapított Tommy Hilfiger a világ minden táján több mint 25 kategória széles választékát kínálja, beleértve a férfi, a női és a gyerek sportruházatot, a farmert, a cipőket és a kiegészítőket. Ezenkívül a Tommy Hilfiger márka logója számos terméken megtalálható, az illatokon, a szemüvegeken, a karórákon és az otthoni bútorokon. A 25 és 40 év közötti fogyasztókra összpontosítva a Tommy Hilfiger a klasszikus kifinomult stílust és a modernitást kombinálva létrehozta a saját popkultúráját - a divat, a művészet és a zene, a sport és a szórakoztatás terén.

Roy Robson keretek

Roy Robson keretek

A sikeres vállalatnak mindig van egy története, egy filozófiája és egy olyan terméke, amely összekapcsolódik. A kézművesség és a munka minősége teszi a ROY ROBSON-t nemzetközi divatmárkává. A hitelesség, a kohézió és a hagyomány és a modernitás együttesének szimbóluma a ROY ROBSON logó.

A ROY ROBSON egy autentikus divat stílust jelent. Hangsúlyozza a viselő személyiségét, és természetes légiesedést közvetíti. Ez eredetiség jellemzi a vállalat tevékenységét is. Ezek közé tartozik a megbízhatóság az üzleti kapcsolatokban, az őszinteség az egymással való foglalkozás terén, valamint az ambiciózus cél a minőségi munka minőségének biztosítása minden szinten. 1922 óta az ügyfelek bíztak a ROY ROBSON szakértelmében. A cég egy berlini férfiruházatgyártóból egy nemzetközi divatmárkává vált. A döntő tényező itt a helyes hagyományok megőrzése volt, miközben új hatásokat vett fel. Pontosan ez a kölcsönhatás a ROY ROBSON különleges stílusát jelenti.

Pierre Cardin keretek

Pierre Cardin keretek

Ez egy jól ismert és elismert márka, kortárs designnal.

Ezek a termékek nagyon elegáns formájúak, a Pierre Cardin által megálmodott, a klasszikus jellemző stílus nagyon sikeressé vált. Klasszikus, de mégis modern részletek jellemzik. Ugyanakkor az új szemüveg kollekció túlmutat a hagyományokon, és új stilisztikai módszereket vegyítve már egyes modellek a futurisztikus megjelenést jelenítik meg a márka saját eleganciájának felhasználásával.

Davidoff keretek

Davidoff keretek

A Davidoff márka minden olyat magába foglal, ami luxus. Zino Davidoff amint befejezte tanulmányait 1930-ban, átvette apja cégét, megalkotta a Davidoff brandet és elképesztő gyorsasággal vezette azt be a világmárkák közé. A minőség mellett az imázs gerincét a szenvedélyesség, a szépség és az egyediség képezi; a szaktudás pedig nem csak megbízhatóvá, de egyedivé is varázsolja a Davidoff termékeket.

Minden egyes Davidoff szemüvegkeret rejt magában valami érdekességet: a figyelemfelkeltő színkombinációk mellett például fával díszített kereteket is találhatunk kínálatukban, amivel egyedi és elegáns megjelenést biztosítanak viselőiknek. A Davidoff keretek tervezéséért a német Menrad felel; ütős csapatot alkotva így a szemüvegkeretek piacán.

Nina Ricci keretek

Nina Ricci keretek

EGY FRANCIA LUXUSMÁRKA PORTRÉJA

1932-ben alapítja meg Madame Ricci Párizsban azt a divatházat, ami rövid időn belül a francia metropolisz egyik legelegánsabb találkahelye lesz. A világmárka neve mai napig a kifinomult eleganciát és tökéletességet jelenti. Ebben a szellemben alkotott a NINA RICCI ház egy egyedülállóan érzéki, nőies, modern és egyszerre romantikus női szemüveg kollekciót.

Jimmy Choo keretek

Jimmy Choo keretek

Jimmy Choo, a világhírű kiegészítők ikonja már a luxus fém és a műanyag szemüvegkeretek világában is megtalálhatók.

Az innovatív design hangsúlyozza a jellegzetes Jimmy Choo stílust, élénk színekkel és luxus dekorációval, amelyek felidézi a márka kifinomult eleganciáját és tökéletességét.

Roberto Cavalli keretek

Roberto Cavalli keretek

Roberto Cavalli 1970-ben Párizsban mutatta be első kollekcióját, és ugyanabban az évben megnyitotta első butikját Saint Tropezben, számos világhírű hírességek között. A következő években Roberto Cavalli egy forradalmian új nyomdaipari módszert hozott létre és ezt szabadalmaztatta. A bőrrel, és különböző anyagokkal kezdett gyártani foltdarabokat, amelyek a sikert hozták el számára. A 2000-es években Roberto Cavalli nagy luxus divatmárkává vált, és pár éve megünnepelte a márka 40. évfordulóját. Még ma is a luxus divat világának vezetője márkája.

A Roberto Cavalli egy exkluzív stílus szinonimája, melyet a természet iránti szeretet és a határtalan kreativitás inspirál. Ezért az új kollekciója állat és virágminták, pettyes és dzsungel-nyomatok kombinációjából áll. Minden egyes elegáns elem, amely tükrözi Roberto Cavalli világát: szenzuális, szabad, kortárs és nonkonformista.

Roberto Cavalli szemüvegek és napszemüvegek, melyet a Marcolin 1999 óta együttműködve fejlesztett ki, kifinomult részleteikről, például a monogramról és a kígyókról, csábító formájukról és a márka jellegzetes állat-mintájáról ismertek. Az acetát és a fém kombinációk a divatot és a mindennapi életstílust ötvözték, divatos ikonikus részletekkel és más értékes elemekkel, vastag formákkal és sápadt színekkel szemben.

A Roberto Cavalli kígyó mintás napszemüvegek a legkedveltebbek közé tartoznak: szexi és elbűvölő, nem hagyhatják el a márka ikonikus tartozékait sem.

Just Cavalli keretek

Just Cavalli keretek

A 2000-ben lett létrehozva a Just Cavalli márka, a szabad szellemek új generációjára számára. A kezdetektől fogva erős személyiségi jegyekkel és az innovatív anyagok, és a kísérleti grafika használatára összpontosítva a márkavonal mindig olyan gondolkodóként mutatkozott meg, ahol a jövő stílusát folyamatosan újra feltalálta és eredeti módon értelmezte. Az évek során globális márkává vált, amely a Just Cavalli termékcsalád létrehozásával gazdagodott, amely megfelel egy fiatal, nemzetközi ügyfélkör igényei számára.

A Just Cavalli márkanév stílusa a mediterrán életérzés és a múlt örömteli lényegével kapcsolódik a nagyvárosi életérzéshez. Az új márka új megjelenést, pontosabb definiált és tiszta formák, szexi és egyidejűleg kényelmes, könnyű ruha viseletet, egy csavart rock and roll-t jelent. A Just Cavalli márka a városi férfiak és a nők kifinomult inspirációját tükrözi, friss, sportos, ugyanakkor nagy figyelmet szentelve a részleteknek.

A Just Cavalli szemüvegek, amelyet 2004 óta a Marcolinnal közösen fejlesztettek ki, vonzó formákkal, kortárs és eklektikus hajlamokkal, ikonikus részletekkel, állatbőrökkel és divatos színekkel jellemezhető, amely meghatározhatatlan hatást eredményez.

Moschino keretek

Moschino keretek

Moschino a fiatal, divatos vásárlókat célozza meg, akik időtlen és könnyen viselhető formákat keresik. A merész színkombináció és az intelligens részletek a Moschino márka luxus világát jeleníti meg. Ez a luxus stílus egy kortárs városi stílussal ötvözve egy olyan divatcikké válik, amely képes egy kreatív és egyéni attitűdöt tükrözni.

Flair keretek

Flair keretek

Mint sok nagyszerű sikertörténet, a Flair márka részben véletlennek, és egy maroknyi különleges ember ösztönének és üzleti érzékének köszönhető. Más szavakkal, a kitartás kifizetődik. A háború utáni korszak közepén 1945-ben az ambiciózus vállalkozó, Dr. Eugen Beck egy új üzletet keresett. Hosszú, fáradságos keresés után sikerült egy régi légierő rádióállomást megvennie a Mackenbergben, az Oelde város vezetőségétől és mai napig ez a Flair központja, a Flairpark.

Az akkori hiányok miatt vulkanizált a gumiabroncsokból és kerékpár belső gumiaiból készített műanyagot Dr. Beck. Egy évvel később Rathenowból - egy nagyon fejlett optikai iparral rendelkező városból - Oelde-be érkezett egy optikus és Dr. Beck meglepő ajánlatot tett neki. Javaslata az volt, hogy szemüvegkereteket készítsen fémekből, vezetékekből és tehénpatákból. A tehénpata szarv anyagát már akkor sikeresen felhasználták szemüveg készítéshez. Néhány nap múlva elkészítette az első szemüveget ezekből a nyersanyagokból, amit maga is viselt, és Dr. Beck ekkor felismerte a nagy lehetőséget. Ezennel a FLAIR sikertörténetének sarokkövét le is fektetették.

Dr. Beck úttörő munkájának köszönhetően a vállalat kifejlesztett számos ultra könnyű, csavar nélküli szemüvegeket és szabadalmaztatta ezeket a technológiákat, amelyek meghódították a nemzetközi szemüveg piacot. A gyártók és a látszerészek ezután elindították első közös hirdetési kampányukat, amelyet Dr. Beck kezdeményezett, és a szemüveg egyszerű, funkcionális tárgyról egy elegáns divatkelléké vált . Azóta a FLAIR szemüvegkeretek kombinálják a hagyományt, az innovációt és a modernitást.

Silhouette keretek

Silhouette keretek

Kivételes esztétika gyakran két látszólag ellentétes pólus kombinációjából adódik. A Silhouette szemüvegeknek mindig sikerült elsajátítani ezt a művészetet: A páratlan könnyedség elérése a belső erőn keresztül, valamint az időtlen design létrehozása, amely szintén megfelel a kor szellemének.

A Silhouette forradalmasította a világ szemüveg piacát azzal, hogy létrehozta a világ legkönnyebb szemüvegét. A rendkívül magas gyártási színvonal és a legmodernebb anyagok és a gyártási technikák használata lehetővé tették, hogy új és innovatív terméket hozzanak létre.

A Silhouette a kezdetektől fogva mindig is olyan jövőképet követett, amely ma is igaz: a legszebb szemüveg létrehozása a világon. Szívüket és lelküket a munkába helyezték, hogy ezt a látomást valósággá alakították. A formák, a szín és a design korlátlan lehetőségei kifejezik a Silhouette szemüvegek egyediségét: a személyiségét. 1964 óta gyártanak szemüveget Ausztriában. Így garantálják a kiváló minőséget és finom kivitelezést a legmodernebb anyagok felhasználásával. Az innovatív anyagok és a tiszta dizájn meghatározták a szemüvegük megkülönböztethetetlen könnyedségét.

abOriginal keretek

abOriginal keretek

A márka küldetése a nemzetközi divatvilág meghatározó márkájaként stílust és lendületet adni az Aboriginal életérzés által.

xxxxxxx Egészségpénztárak

Szerződött partnerei vagyunk a következő egészség pénztáraknak:
Allianz Hungária Eg. Pt., AXA Eg. Pt., Dimenzió Eg. Pt., Egészségért Eg. Pt., Generali Eg. Pt., Honvéd Eg. Pt., K&H Medicina Eg. Pt., MKB Eg. Pt., OTP Eg. Pt., Patika Eg. Pt., Tempo Eg. Pt., Vasutas Eg. Pt.

Ha bármilyen kérdése van, kérem hívjon bennünket +36 29 441 232

Get an Appointment

Please fill in the form below!